Shipping & Returns

Transport si returnari

DESTINATII PENTRU TRANSPORT deadsea-premier.ro efectueaza transporturi in toata tara  prin intermediul companiei de curierat Fan Courier.

ZILELE LUCRATOARE:

Luni-Vineri, exceptand sarbatorule legale comenzile trebuie sa fie plasate pana in ora 14,  pentru a fi procesate in aceeasi zi. Comenzile noastre sunt livrare in zile lucratoare (Luni-Vineri, exceptand sarbatorile). Transportatorul nostru standard este Fan Courier. Taxele standard de livrare se vor aplica.astfel :Pentru Bucuresti transportul este gratuit iar pentru provincie transportul este de la 15 lei ( in functie de greutatea coletului ). Pentru comenzi de peste 220 lei transportul este gratuit. Fun Courier  nu preia comenzi insa le  livreaza si sambata .

 URMARIREA COMENZII DUMNEAVOASTRA

Va rugam sa sunati la numarul pentru servicii clienti 0040.745.602.602  daca aveti nevoie de ajutor in urmarirea comenzii dumneavoastra. Reprezentantii nostrii pentru serviciul clienti sunt dispusi sa va ajute 5 zile pe saptamana, de luni pana vineri  in intervalul orar 9-14.

 

RESTITUIREA UNUI PRODUS

deadsea-premier.ro ofera o garantie fara risc, timp de 30 dezile, cu primirea banilor inapoi. Va rugam sa returnati nedeschis produsul pentru a primi o intreaga restituire a banilor. Trimiteti produsul impreuna cu datele dumneavoastra personale intregi si numarul comenzii la urmatoarea adresa:

Bld Natiunile Unite nr 1

Bloc 108A etaj 6

Sector 5, Bucharest

ROMANIA

 Returnarile dureaza de regula 10 zile lucratoare pentru a procesa tot ce am primit in depozit. Costurile pentru a returna produsele sunt responsabilitatea clientului.

 

Va rugam sa tineti minte - Vom accepta returnari ale produselor care au fost cumparate prin intermediul siteului nostru : deadsea-premier.ro

Daca ati primit un produs ce a fost stricat, va rugam sa ne contactati imediat pentru a ne aduce la cunostinta aceasta situatie si vom aranja sa va trimitem un produs ce il inlocuieste.

Sign Up for our Newsletter Submit © 2018 Premier Dead Sea Premier-DeadSea.com